top of page

Online store

Här kan du köpa våra kort & workshops online.

 

Vill du delta i enstaka klasser via drop-in löser du din klass direkt i vårt bokningssystem.

 

​Vill du inte lösa våra kort online betalar till studions BG 240-6098. Väljer detta alternativ, maila samtidigt dina uppgifter till info@dragonflystudio.se


Vill lösa ett presentkort på någon av våra behandling? Maila nina@dragonflystudio.se 

Grundkurs Yoga - Forrest-yoga

00002
1 900,00kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer

För dig som vill veta mer om Forrest-yoga och lära dig yoga från grunden. Vi går igenom grundläggande positioner, hur du praktiserar säkert och vad en regelbunden praktik kan innebära för kropp och sinne. Forrest-yogan är utformad för nutidsmänniskan och gör dig stark, avslappnad och harmonisk.

Varje kurstillfälle omfattar ca. 30 min teori.
Kursen leds av Nina Hillerström.
4 tillfällen.

Måndagar 19:00-20:45
Kursstart: 4 sept
Pris: 1900kr

Begränsat antal platser.
Missar du ett kurstillfälle uppmuntrar vi våra kursdeltagare att välja en av våra ordinarie klasser istället. Allt för att du ska få en regelbunden praktik. Obs att detta erbjudande enbart gäller under kursens gång.

Studion har alla hjälpmedel inkl. mattor. Men har du egen yogamatta så får du självklart ta med den. Studion öppnar 15 min före klass. Efter klasserna serveras te.

Obs att din anmälan är bindande men du kan alltid överlåta din plats till en vän om du händelsevis inte kan delta i kursen. Meddela studion i så fall.

Sagt av tidigare kursdeltagare:

"Kursen var toppen för en nybörjare som mig! Nina är mycket lyhörd och finner olika sätt att förklara med liknelser, bilder och känslor när hon guidar. Teoridelen var mycket intressant med info om bakgrund, inverkan och tips inför praktiken. Jag hade inte velat missa den delen. Själva praktiken blir lagom avancerad då Nina guidar en att praktisera på sin nivå, fast samtidigt peppar en att utmana sig själv."

Catharina Sjöberg

Har du frågor, vänligen kontakta Nina. nina@dragonflystudio.se

Spara denna produkt för senare användning
bottom of page