Yogaretreat: Happy – en yogaboost                                       12-14 juni -20

 

Varmt välkommen att följa med Nina Hillerström till Shambala Gatherings!
Under en helgen den 12-14 juni befinner vi oss i Skinnskatteberg på retreat-centret Shambala Gatherings. Förutom att njuta naturen stärker vi kropp och själ med yoga, meditation och övningar som väcker livslusten.

 

Det blir en helg nära naturen - mitt i skogen vid en liten sjö. Genom rörelse och stillhet skapar vi kontakt med det som betyder mest. En avkopplande helg där du får chans att väcka din energi och glädjen till den egna kroppen, sommaren och livet i stort.


Nina bjuder både Yang och Yin: stärkande och kraftfull yoga blandas med återhämtande praktiker som guidade meditationer och yin. Kraft och mjukhet i en härlig mix. Förutom rörelse blir det tid för vila och att bara vara.

Du bjuds på näringsrik vegetarisk mat och bor i enkla rum med delade badrum. Båda kvällarna har du tillgång till centrets bastu och du är alltid några steg från ett dopp i sjön. Runt knuten finns fina skogsstigar om du vill promenera/springa. 


Investering:

Del i dubbelrum: 4 300kr.

Del i 3-bäddsrum: 4 150 kr

Lakan och handdukar ingår ej och du väljer om du vill ta med egna eller hyra från centret (200 kr). Centret erbjuder ev. även möjligheten att tälta. Kontakta Nina om du skulle vara intresserad av det.

 

Du bokar din plats genom betala avgiften till BG 240-6098.  Maila samtidigt dina kontaktuppgifter till nina@dragonflystudio.se. Obs att anmälan är bindande men du kan alltid överlåta din plats till en vän om du händelsevis inte kan delta. Du har möjlighet att delbetala om du önskar; 2000kr för att boka din plats. Resterande retreatavgift betalas senast 12 maj. 

 

Retreatet börjar kl. 16:00 fre den 12 juni. Avslut kl. 15:00 sön den 14 juni. Deltagarna ansvarar själva för att ta sig till Shambala Gatherings. www.shambalagatherings.com


Kontakta Nina Hillerström om du har några frågor: 
nina@dragonflystudio.se, 070-317 22 21