Retreat på Idöborg, 8-10 november

 

Varmt välkommen att följa med Nina Hillerström ut i höstskärgården! Långt ifrån stress och krav. Det blir en helg nära naturen med tid för återhämtning genom rörelse och stillhet. En helg tillägnad dig själv!

 

Under en helgen den 8-10 november befinner vi oss på den vackra skärgårdsön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Förutom att njuta hösten i skärgården stärker vi kropp och själ med yoga, FreePower, meditation och näringsrik mat.

 

Under helgen bjuder Nina både Yang och Yin: stärkande Hatha och Vinyasa, hetta genom Holistic FreePower samt stillsamhet och återhämtning  genom yin-yoga och meditation. Kraft och mjukhet i en härlig mix. Vi praktiserar i en mysig yogasal med utsikt över havet. Förutom rörelse blir det tid för vila och att bara vara.

 

Du bjuds på näringsrik, vegetarisk mat tillagad med omsorg av Idöborgs duktiga kockar och bor i charmiga rum med delade badrum belägna i något av husen på Idöborg. En av kvällarna kan du njuta öns vedeldade bastu på öns sydligast klippor om du önskar.

 

Att vara nära naturen ger ett inre lugn och ny energi. Kom och njut skärgården under senhösten! 
Den perfekt boosten inför de kallare månaderna.

 

Del i dubbelrum: 4 850 kr.  Enkelrum: 5 550 kr 
Anmälan är bindande men du kan alltid överlåta din plats till en vän om du händelsvis inte kan delta.

 

Begränsat antal platser. Boka genom att betala till bankgiro: 240-6098. 
Maila samtidigt dina kontaktuppgifter till nina@dragonflystudio.se

 

Retreatet börjar kl. 15:30 fre 8 nov. Avslut ca kl. 17:00 sön 10 nov.

Deltagarna ansvarar själva för att ta sig till Idöborg. Waxhomsbolaget har en båt från Stavsnäs till Idöborg, restid ca. 20 min. Det går även att boka taxibåt.

Tveka inte att kontakt Nina om du har några frågor: nina@dragonflystudio.se