Klasser & Priser

Nedan finns de yogaklasser vi erbjuder, vårat schema samt priser. 

Yogaklasser

HATHA 

Klassisk yoga där ställningarna hålls lite längre. En blandning av enkla och tuffare ställningar, allt efter deltagarnas förmåga. Passar även nybörjaren. 

FOREST YOGA

Forrest Yoga är en modern och kraftfull yogaform som flörtar med själen och fokuserar på de områden som den moderna människan ofta har problem med  ex. rygg, bål, axlar och nacke.  Yogaformen, som är skapad av Ana Forrest, bygger styrka, förbättrar andningsförmågan och inspirerar utövaren att leva mer hjärtligt. 

YIN

En mjuk och avslappnande yogaform med sittande och liggande positioner som bl.a. stretchar bindväven. En meditativ yogaform som passar den som är stel och/eller har mycket spänningar i kropp och sinne. 

YANG TO YIN

Vi inleder klassen med basic Hatha yoga för att sedan övergå i Yin-yoga. Den ultimata yogamixen! Se klassbeskrivningarna för Hatha och Yin för mer info.  

VINYASA

Ställningar som öppnar, stärker och balanserar din kropp binds ihop i ett flöde. Vi gör roliga utflykter med solhälsningen som bas. Passar den som tränat yoga ett tag och är säker på  solhälsningen.

RESTORATIVE

Både kropp och sinne behöver återhämtning för att fungera optimalt. Restorative yoga är en meditativ och terapeutisk form av yoga som handlar om återhämtning och avslappning. Kom och njut vår speciella Restorative-klass med ljudmeditation. 

CORE

En skön och stärkande klass för mer energi och kraft. Klassen blandar pilates och traditionella core-övningar. Stärker dig från insidan och ut. Den perfekta klassen för den som vill få bättre hållning, starkare buk och rygg. Bra komplement till annan träning.  

© 2020 Dragonfly Studio. Webdesign by Graphiclagoon