Klasser & Priser

Nedan finns de klasser vi erbjuder,

vårat schema, privata behandlingar samt priser. 

Klasser

HATHA 

Klassisk yoga där ställningarna hålls lite längre. En blandning av enkla och tuffare ställningar, allt efter deltagarnas förmåga. Passar även nybörjaren. 

FORREST YOGA

Forrest Yoga är en modern och kraftfull yogaform som flörtar med själen och fokuserar på de områden som den moderna människan ofta har problem med  ex. rygg, bål, axlar och nacke.  Yogaformen, som är skapad av Ana Forrest, bygger styrka, förbättrar andningsförmågan och inspirerar utövaren att leva mer hjärtligt. 

YIN

En mjuk och avslappnande yogaform med sittande och liggande positioner som bl.a. stretchar bindväven. En meditativ yogaform som passar den som är stel och/eller har mycket spänningar i kropp och sinne. 

YANG TO YIN

Vi inleder klassen med basic Hatha yoga för att sedan övergå i Yin-yoga. Den ultimata yogamixen! Se klassbeskrivningarna för Hatha och Yin för mer info.  

VINYASA

Ställningar som öppnar, stärker och balanserar din kropp binds ihop i ett flöde. Vi gör roliga utflykter med solhälsningen som bas. Passar den som är bekant med solhälsningen.

RESTORATIVE

Både kropp och sinne behöver återhämtning för att fungera optimalt. Restorative yoga är en meditativ och terapeutisk form av yoga som handlar om återhämtning och avslappning. Kom och njut vår speciella Restorative-klass med ljudmeditation. 

CORE

En skön och stärkande klass för mer energi och kraft. Klassen blandar pilates och traditionella core-övningar. Stärker dig från insidan och ut. Den perfekta klassen för den som vill få bättre hållning, starkare buk och rygg. Bra komplement till annan träning.  

ZUMBA  nyhet ht-21

En dansinspirerad träningsform med rytmer från Latinamerika. Här tränar du kondition, balans och flexibilitet samtidigt som du får en härlig och oftast svettig:) stund på dansgolvet. 

Du kan vara barfota eller använda inneskor (ej svart sula). Ta gärna med vattenflaska.

Schema ht-21.jpg
Yoga_testimonial4.jpg

Priser

HÖSTEN 2021 18 aug - 19 dec  (höstlovet, v. 44 reducerat antal klasser).

TERMINSKORT HT-21: 4200 kr

Ger tillgång till alla ordinarie klasser inkl. Zumba (kurser, workshops & specialevent undantagna). 

Betalning till BG 240-6098

Är du ny elev  vänligen maila oss samtidigt dina  kontaktuppgifter så lägger vi upp ett terminskort  till dig i vårt bokningssystem. Kvitto skickas via mail.

Vill du delbetala kortet på två eller tre tillfällen kontakta studion. En fakturaavgift tillkommer.


MÅNADSKORT: 1300 kr  (ger tillgång till alla ordinarie klasser inkl. Zumba) . Betalas till BG 240-6098.

 

TERMINSKORT ENBART ZUMBA: 3000kr.  Betalas till BG 240-6098.

Är du ny elev maila oss dina kontaktuppgifter. Kvitto skickas ut via mail.
 

KLIPPKORT  

Våra klippkort köper du på vår  bokningssida.
Klippkorten är giltiga per termin och gäller på alla klasser inkl. Zumba.

10-KLIPP HT-21: 1850 kr

15-KLIPP HT-21: 2550 kr

20-KLIPP HT-21: 3000 kr

10-klipp enbart ZUMBA HT-21: 1040kr

SP

DROP-IN:240 kr

DROP-IN ZUMBA: 150 kr  

KURSER 
Yogakurs Grund. Start 23 augusti. 5 tillfällen.

Yogakurs Grund 2.

Läser mer här.

Studion är ansluten till ActiWay - bra att veta för dig som har en arbetsgivare som ger friskvårdsbidrag via ActiWay. Kontakta studion ifall du vill använda ditt friskvårdsbidrag hos oss. De uppgifter vi behöver är personnr. samt aktuellt belopp. Ev. resterande belopp betalar du till BG 240-6098. 

Privat

PTYOGA: Anpassas efter dig, dina förutsättningar och önskemål. Du kan få hjälp att lära dig grunderna i yoga, fördjupa dina kunskaper eller hitta övningar som hjälper till att läka en skada, stärka kroppen och ökar rörligheten. Under ditt första besök går vi igenom dina behov, tittar på rörelsemönster och vid behov görs ett antal muskeltester. Vill du ha ett skräddarsytt yogarecept med dig hem rekommenderar vi två PT-tillfällen.

1050kr, 90min.

 

BODYWORK: Riktad massage och healing för att släppa på fysiska och emotionella spänningar. Behandligen är oftast fokuserad till särskilda områden där det finns behov. Men en helkroppsbehandling är också möjlig. Olika oljor användas.

1050 kr, 75 min.  Är du ny kund tar första tillfället 90 min.

REIKIi: Reiki är en japansk avslappnings- och healingmetod som stärker och balanserar immunförsvaret och hjälper till att öka energi. Reiki är en mjuk handpåläggnings-metod som lämpar sig vid till exempel smärta, stress eller spänningar. Reiki klassas som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.  Mjuka kläder rekommenderas.

750 kr, 60 min

AKUPRESSURMASSAGE Ansikte/huvud: Ljuvlig akupressurmassage ansikte, huvud. Ökar cirkulationen.Rengöring och vårdande olja/creme anpassad för din hudtyp ingår.

750 kr, 60 min.