top of page
Header_klasser2.jpg

Klasser och behandlingar

Här kan se de klasser vi erbjuder,

vårt schema, privata behandlingar samt priser. 

Klasser

HATHA  (ingår som del i klass Yang)

Klassisk yoga där ställningarna hålls lite längre. En blandning av enkla och tuffare ställningar, allt efter deltagarnas förmåga. Passar även nybörjaren. 

FORREST YOGA

Forrest Yoga är en modern och kraftfull yogaform som flörtar med själen och fokuserar på de områden som den moderna människan ofta har problem med  ex. rygg, bål, axlar och nacke.  Yogaformen, som är skapad av Ana Forrest, bygger styrka, förbättrar andningsförmågan och inspirerar utövaren att leva mer hjärtligt. 

YIN

En mjuk och avslappnande yogaform med sittande och liggande positioner som bl.a. stretchar bindväven. En meditativ yogaform som passar den som är stel och/eller har mycket spänningar i kropp och sinne. 

YANG TO YIN

Vi inleder klassen med basic Hatha yoga för att sedan övergå i Yin-yoga. Den ultimata yogamixen! Se klassbeskrivningarna för Hatha och Yin för mer info.  

VINYASA (ingår som del i klass Yang)

Ställningar som öppnar, stärker och balanserar din kropp binds ihop i ett flöde. Vi gör roliga utflykter med solhälsningen som bas. Passar den som är bekant med solhälsningen.

CORE

En skön och stärkande klass för mer energi och kraft. Klassen blandar pilates och traditionella core-övningar. Stärker dig från insidan och ut. Den perfekta klassen för den som vill få bättre hållning, starkare buk och rygg. Bra komplement till annan träning.  

ZUMBA

En dansinspirerad träningsform med rytmer från Latinamerika. Här tränar du kondition, balans och flexibilitet samtidigt som du får en härlig och oftast svettig:) stund på dansgolvet. 

Du kan vara barfota eller använda inneskor (ej svart sula). Ta gärna med vattenflaska.

Schema ht-23.jpg
Yoga_testimonial4.jpg

Klasser Priser

HÖSTTERMIN 28 aug- 16 dec. Upphåll v. 44 (höstlovet).

 

TERMINSKORT: 4 000 kr

Vårt mest förmånliga kort. Alla ordinarie yogaklasser samt Zumba ingår  (kurser, workshops & specialevent undantagna). Delta när det passar dig .

Notera att du kan välja delbetalning terminskortet i vår online store om så önskas. 

KLIPPKORT    

Giliga per termin och gäller på alla yogaklasser och Zumba. Delta när det passar dig.

10-klasser: 1750 kr  
15-klasser: 2400 kr 

20-klasser: 3000 kr

ÖVRIGT: 

Terminskort Zumba: 1600kr

10-klasser Zumba: 1350kr

KURSER

Yogakurs Forrest Grundkurs, start 4 sept, 4 tillfällen. 

Drop-in Yoga: 250 kr (löses i vårt bokningssystem)
Drop-in Zumba: 175 kr (löses i vårt
bokningssystem)

 

Vill du inte lösa våra kort online betalar till studions BG 240-6098. Maila samtidigt dina uppgifter till nina@dragonflystudio.se
 

Studion är ansluten till Epassi - bra att veta för dig som har en arbetsgivare som ger friskvårdsbidrag via Epassi. Kontakta studion innan du registrerar ett ev. köp via Epassi.

Privat

Du bokar en privat tid genom att maila nina@dragonflystudio.se eller ringa 070-317 22 21.

PTYOGA: Anpassas efter dig, dina förutsättningar och önskemål. Du kan få hjälp att lära dig grunderna i yoga, fördjupa dina kunskaper eller hitta övningar som hjälper till att läka en skada, stärka kroppen och ökar rörligheten. Under ditt första besök går vi igenom dina behov, tittar på rörelsemönster och vid behov görs ett antal muskeltester. Vill du ha ett skräddarsytt yogarecept med dig hem rekommenderar vi två PT-tillfällen.

1100kr, 90min.

 

BODYWORK: Riktad massage och healing för att släppa på fysiska och emotionella spänningar. Behandligen är oftast fokuserad till särskilda områden där det finns behov. Men en helkroppsbehandling är också möjlig. Olika oljor användas.

1100 kr, 90 min.  

REIKI: Reiki är en japansk avslappnings- och healingmetod som stärker och balanserar immunförsvaret och hjälper till att öka energi. Reiki är en mjuk handpåläggnings-metod som lämpar sig vid till exempel smärta, stress eller spänningar. Reiki klassas som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.  Mjuka kläder rekommenderas.

850 kr, 60 min

AKUPRESSURMASSAGE Ansikte/huvud: Ljuvlig akupressurmassage ansikte, huvud. Ökar cirkulationen.Rengöring och vårdande olja/creme anpassad för din hudtyp ingår.

850 kr, 60 min. 

bottom of page