Klasser & Priser

Nedan finns de yogaklasser vi erbjuder, vårat schema samt priser. 

Yogaklasser

HATHA 

Klassisk yoga där ställningarna hålls lite längre. En blandning av enkla och tuffare ställningar, allt efter deltagarnas förmåga. Passar även nybörjaren. 

FOREST YOGA

Forrest Yoga är en modern och kraftfull yogaform som flörtar med själen och fokuserar på de områden som den moderna människan ofta har problem med  ex. rygg, bål, axlar och nacke.  Yogaformen, som är skapad av Ana Forrest, bygger styrka, förbättrar andningsförmågan och inspirerar utövaren att leva mer hjärtligt. 

YIN

En mjuk och avslappnande yogaform med sittande och liggande positioner som bl.a. stretchar bindväven. En meditativ yogaform som passar den som är stel och/eller har mycket spänningar i kropp och sinne. 

YANG TO YIN

Vi inleder klassen med basic Hatha yoga för att sedan övergå i Yin-yoga. Den ultimata yogamixen! Se klassbeskrivningarna för Hatha och Yin för mer info.  

VINYASA

Ställningar som öppnar, stärker och balanserar din kropp binds ihop i ett flöde. Vi gör roliga utflykter med solhälsningen som bas. Passar den som är bekant med solhälsningen.

RESTORATIVE

Både kropp och sinne behöver återhämtning för att fungera optimalt. Restorative yoga är en meditativ och terapeutisk form av yoga som handlar om återhämtning och avslappning. Kom och njut vår speciella Restorative-klass med ljudmeditation. 

CORE

En skön och stärkande klass för mer energi och kraft. Klassen blandar pilates och traditionella core-övningar. Stärker dig från insidan och ut. Den perfekta klassen för den som vill få bättre hållning, starkare buk och rygg. Bra komplement till annan träning.  

Yoga_testimonial4.jpg

Priser

HÖSTEN 2020:19 aug - 20 dec (obs under höstlovet v. 44 reducerar vi antalet klasser).​

TERMINSKORT - HT-20

3500 kr - ger tillgång till alla ordinarie klasser under ht-20 (kurser, workshops & specialevent undantagna). Terminskort löser du genom att betala till bankgiro 240-6098. Maila samtidigt ditt namn till info@dragonflystudio.se. Vill du kostnadsfritt delbetala terminskortet på två tillfällen kontakta studion. Studerande ges 10% rabatt på terminskort. 

MÅNADSKORT

1100 kr - ger tillgång till alla ordinarie klasser under en månad. Köps online på vår bokningssida.  

10-KORT HT-20

1800 kr - löser du online på vår bokningssida. Obs att du måste använda dig av samma e-postadress när du köper kortet som när du sedan bokar klasser. Pensionärer och långtidssjukskrivna har 20% rabatt på detta kort. Kontakta studion om du vill lösa kortet med rabatt.

10-KORT UNGDOM HT-20

För dig upp till 19 år. Köps online på vår bokningssida. 

15-KORT HT-20

2500 kr -  löser du online på vår bokningssida. Obs att du måste använda dig av samma e-postadress när du köper kortet som när du sedan bokar klasser. Pensionärer och långtidssjuksrivna har 20 % rabatt på detta kort - kontakta studion om du har rätt till denna rabatt. 

20-KORT HT-20

2900 kr - löser du online på vår bokningssida. Obs att du måste använda dig av samma e-postadress när du köper kortet som när du sedan bokar klasser. Pensionärer och långtidssjukskrivna har 20% rabatt på detta kort. Kontakta studion om du har rätt till denna rabatt. 

DROP IN

210 kr (i mån av plats). Betalas online i bokningssystemet.

KURSER 
Yogakurs Grund  

Yogakurs Grund 2.

Läser mer här.

Studion är ansluten till ActiWay - bra att veta för dig som har en arbetsgivare som ger friskvårdsbidrag via ActiWay. Kontakta studion ifall du vill använda ditt friskvårdsbidrag hos oss. 

Privat

PTyoga/Bodywork: 850 kr, 75 min. 

Reiki: 650 kr, 60 min

Akupressurmassage Ansikte/huvud: 650 kr, 60 min. 

© 2020 Dragonfly Studio. Webdesign by Graphiclagoon