Klasser & Priser

Nedan finns de yogaklasser vi erbjuder, vårat schema samt priser. 

Yogaklasser

HATHA 

Klassisk yoga där ställningarna hålls lite längre. En blandning av enkla och tuffare ställningar, allt efter deltagarnas förmåga. Passar även nybörjaren. 

FOREST YOGA

Forrest Yoga är en modern och kraftfull yogaform som flörtar med själen och fokuserar på de områden som den moderna människan ofta har problem med  ex. rygg, bål, axlar och nacke.  Yogaformen, som är skapad av Ana Forrest, bygger styrka, förbättrar andningsförmågan och inspirerar utövaren att leva mer hjärtligt. 

YIN

En mjuk och avslappnande yogaform med sittande och liggande positioner som bl.a. stretchar bindväven. En meditativ yogaform som passar den som är stel och/eller har mycket spänningar i kropp och sinne. 

YANG TO YIN

Vi inleder klassen med basic Hatha yoga för att sedan övergå i Yin-yoga. Den ultimata yogamixen! Se klassbeskrivningarna för Hatha och Yin för mer info.  

VINYASA

Ställningar som öppnar, stärker och balanserar din kropp binds ihop i ett flöde. Vi gör roliga utflykter med solhälsningen som bas. Passar den som är bekant med solhälsningen.

RESTORATIVE

Både kropp och sinne behöver återhämtning för att fungera optimalt. Restorative yoga är en meditativ och terapeutisk form av yoga som handlar om återhämtning och avslappning. Kom och njut vår speciella Restorative-klass med ljudmeditation. 

CORE

En skön och stärkande klass för mer energi och kraft. Klassen blandar pilates och traditionella core-övningar. Stärker dig från insidan och ut. Den perfekta klassen för den som vill få bättre hållning, starkare buk och rygg. Bra komplement till annan träning.  

VT-21_edit2.jpg
Yoga_testimonial4.jpg

Priser

SOMMARKLASSER 2021:  14 juni - 1 aug: 150kr /st

HÖSTEN 2021 18 aug - 19 dec  (höstlovet, v.44 reducerat antal klasser).

 

Alla kort köper du på vår  bokningssida.

TERMINSKORT HT-21: 4200 kr.

Ger tillgång till alla ordinarie klasser  (kurser, workshops & specialevent undantagna). 

Vill du delbetala kortet på 2 tillfällen kontakta studion. En fakturaavgift  på 100 kr tillkommer.

Vill du hellre betala ditt terminskort till BG 240-6098? Helt ok, men maila oss i så fall dina kontaktuppgifter så lägger vi upp ett terminskort manuellt till dig.


MÅNADSKORT: 1300 kr  
 

KLIPPKORT (alla våra klippkort är giltiga per termin)

10-KLIPP HT-21: 1850 kr

15-KLIPP VT-21: 2550 kr

20-KLIPP VT-21: 3000 kr

 

DROP-IN250 kr  

KURSER 
Yogakurs Grund  

Yogakurs Grund 2.

Läser mer här.

Studion är ansluten till ActiWay - bra att veta för dig som har en arbetsgivare som ger friskvårdsbidrag via ActiWay. Kontakta studion ifall du vill använda ditt friskvårdsbidrag hos oss. De uppgifter vi behöver är personnr. samt aktuellt belopp. Ev. resterande belopp betalar du till BG 240-6098. 

Privat

PTyoga: 950kr, 90min

 

Bodywork: 950 kr, 75 min. 

Reiki: 700 kr, 60 min

Akupressurmassage Ansikte/huvud: 700 kr, 60 min.