top of page
Yoga studio Nina

Klasser och behandlingar

Här kan se de klasser och privata behandligar vi erbjuder.

Schema Dragonfly Studio 2024.jpg
FORREST YOGA

Forrest Yoga är en modern yogaform som flörtar med själen och fokuserar på de områden som den moderna människan ofta har problem med  ex. rygg, bål, axlar och nacke.  Yogaformen, som är skapad av Ana Forrest, bygger styrka, förbättrar andningsförmågan och inspirerar utövaren att leva mer hjärtligt. 

BASIC YOGA - FORREST 

Vi praktiserar i ett lugnt tempo och fokuserar på grunderna i yoga och då särskillt Forrest-yogan. Vi använder stolar vid behov. Passar nybörjaren inom yoga eller den som vill lära sig grunderna i Forrest-yoga.

YIN

En mjuk och avslappnande yogaform med sittande och liggande positioner som bl.a. stretchar bindväven. En meditativ yogaform som passar den som är stel och/eller har mycket spänningar i kropp och sinne. 

YANG TO YIN - Vår helgspecial

Vi inleder klassen med basic Hatha yoga för att sedan övergå i Yin-yoga. Den ultimata yogamixen! 

VINYASA 

Ställningar som öppnar, stärker och balanserar din kropp binds ihop i ett flöde. Vi gör roliga utflykter med solhälsningen som bas. Passar den som är bekant med solhälsningen.

FREEPOWER & CORE 

En skön och stärkande klass för mer energi och kraft. Vår core-klasss blandar pilates och traditionella core-övningar. Stärker dig från insidan och ut. Vår Freepower har delar hämtade från yoga och kampsport. Dessa klasser är perfekta  för den som vill få bättre hållning, starkare buk och rygg. Bra komplement till annan träning!

SOMA MOVE  

Flödande rörlighet och mjuk styrka för att förbättra kroppens alla rörelsemönster samt välbefinnande. Träningen kombinerar inslag från olika discipliner såsom yoga, kroppsterapi och funktionell träning. Du blir starkare, rörligare och ökar ditt välbefinnande i hela kroppen. SOMA passar både nybörjare som mer erfarna.

LATIN MOVES 

En dansinspirerad klass med rytmer från Latinamerika. Här tränar du kondition, balans och flexibilitet samtidigt som du får en härlig och oftast svettig:) stund på dansgolvet. 

Du kan vara barfota eller använda inneskor (ej svart sula). Ta gärna med vattenflaska.

Yoga meditation

Privat

Du bokar en privat tid genom att maila nina@dragonflystudio.se eller ringa 070-317 22 21.

PTYOGA 

Anpassas efter dig, dina förutsättningar och önskemål. Du kan få hjälp att lära dig grunderna i yoga, fördjupa dina kunskaper eller hitta övningar som hjälper till att läka en skada, stärka kroppen och ökar rörligheten. Under ditt första besök går vi igenom dina behov, tittar på rörelsemönster och vid behov görs ett antal muskeltester. Vill du ha ett skräddarsytt yogarecept med dig hem rekommenderar vi två PT-tillfällen.

1100kr, 90min.

 

BODYWORK

Riktad massage och healing för att släppa på fysiska och emotionella spänningar. Behandligen är oftast fokuserad till särskilda områden där det finns behov. Men en helkroppsbehandling är också möjlig. Olika oljor användas.

1100 kr, 90 min.  

REIKI

Reiki är en japansk avslappnings- och healingmetod som stärker och balanserar immunförsvaret och hjälper till att öka energi. Reiki är en mjuk handpåläggnings-metod som lämpar sig vid till exempel smärta, stress eller spänningar. Reiki klassas som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.  Mjuka kläder rekommenderas.

850 kr, 60 min

AKUPRESSURMASSAGE Ansikte/huvud

 Ljuvlig akupressurmassage ansikte, huvud. Ökar cirkulationen.Rengöring och vårdande olja/creme anpassad för din hudtyp ingår.

850 kr, 60 min. 

bottom of page