Header_klasser2.jpg

Klasser & Schema

Nedan finns de klasser vi erbjuder,

vårat schema, privata behandlingar samt priser. 

Klasser

HATHA 

Klassisk yoga där ställningarna hålls lite längre. En blandning av enkla och tuffare ställningar, allt efter deltagarnas förmåga. Passar även nybörjaren. 

FORREST YOGA

Forrest Yoga är en modern och kraftfull yogaform som flörtar med själen och fokuserar på de områden som den moderna människan ofta har problem med  ex. rygg, bål, axlar och nacke.  Yogaformen, som är skapad av Ana Forrest, bygger styrka, förbättrar andningsförmågan och inspirerar utövaren att leva mer hjärtligt. 

YIN

En mjuk och avslappnande yogaform med sittande och liggande positioner som bl.a. stretchar bindväven. En meditativ yogaform som passar den som är stel och/eller har mycket spänningar i kropp och sinne. 

YANG TO YIN

Vi inleder klassen med basic Hatha yoga för att sedan övergå i Yin-yoga. Den ultimata yogamixen! Se klassbeskrivningarna för Hatha och Yin för mer info.  

VINYASA

Ställningar som öppnar, stärker och balanserar din kropp binds ihop i ett flöde. Vi gör roliga utflykter med solhälsningen som bas. Passar den som är bekant med solhälsningen.

RESTORATIVE

Både kropp och sinne behöver återhämtning för att fungera optimalt. Restorative yoga är en meditativ och terapeutisk form av yoga som handlar om återhämtning och avslappning. Kom och njut vår speciella Restorative-klass med ljudmeditation. 

CORE

En skön och stärkande klass för mer energi och kraft. Klassen blandar pilates och traditionella core-övningar. Stärker dig från insidan och ut. Den perfekta klassen för den som vill få bättre hållning, starkare buk och rygg. Bra komplement till annan träning.  

ZUMBA  nyhet ht-21

En dansinspirerad träningsform med rytmer från Latinamerika. Här tränar du kondition, balans och flexibilitet samtidigt som du får en härlig och oftast svettig:) stund på dansgolvet. 

Du kan vara barfota eller använda inneskor (ej svart sula). Ta gärna med vattenflaska.

Studio schema vt-22.jpg
Yoga_testimonial4.jpg

Priser 

Vårtermin 2022, 17 jan- 5  juni   (påsklovet har studion stängt).

TERMINSKORT: 4 250 kr

Alla ordinarie klasser ingår inkl. Zumba (kurser, workshops & specialevent undantagna). 

Vill du delbetala kortet på två eller tre tillfällen kontakta studion. En fakturaavgift tillkommer.

 

MÅNADSKORT: 1 300 kr  

 

KLIPPKORT  -  är giltiga per termin och gäller på alla klasser inkl. Zumba.

10-klipp: 1850 kr

15-klipp: 2550 kr

20-klipp: 3000 kr

TERMINSKORT ZUMBA: 3100kr

ZUMBA 10-klippkort: 1200 kr

 

KURSER

Yogakurs GRUND start 28 mars. 4 tillfällen. 1600 kr

Läser mer om kursen här.

 

Drop-in Yoga: 240 kr  (löses i vårt bokningssystem)
Drop-in Zumba: 150 kr (löses i vårt
bokningssystem)

 

Vill du inte lösa våra kort online betalar till studions BG 240-6098. Maila
samtidigt dina uppgifter till nina@dragonflystudio.se

 

Studion är ansluten till Epassi - bra att veta för dig som har en arbetsgivare som ger friskvårdsbidrag via Epassi. Kontakta studion innan du registrerar ett ev. köp via Epassi.

Privat

PTYOGA: Anpassas efter dig, dina förutsättningar och önskemål. Du kan få hjälp att lära dig grunderna i yoga, fördjupa dina kunskaper eller hitta övningar som hjälper till att läka en skada, stärka kroppen och ökar rörligheten. Under ditt första besök går vi igenom dina behov, tittar på rörelsemönster och vid behov görs ett antal muskeltester. Vill du ha ett skräddarsytt yogarecept med dig hem rekommenderar vi två PT-tillfällen.

1050kr, 90min.

 

BODYWORK: Riktad massage och healing för att släppa på fysiska och emotionella spänningar. Behandligen är oftast fokuserad till särskilda områden där det finns behov. Men en helkroppsbehandling är också möjlig. Olika oljor användas.

1050 kr, 75 min.  Är du ny kund tar första tillfället 90 min.

REIKIi: Reiki är en japansk avslappnings- och healingmetod som stärker och balanserar immunförsvaret och hjälper till att öka energi. Reiki är en mjuk handpåläggnings-metod som lämpar sig vid till exempel smärta, stress eller spänningar. Reiki klassas som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.  Mjuka kläder rekommenderas.

750 kr, 60 min

AKUPRESSURMASSAGE Ansikte/huvud: Ljuvlig akupressurmassage ansikte, huvud. Ökar cirkulationen.Rengöring och vårdande olja/creme anpassad för din hudtyp ingår.

800 kr, 60 min.