top of page
Header.jpg

Om Oss

NINA HILLERSTRÖM

 

Med ett stort hjärta och humor leder Nina dig att möta dig själv på mattan. Teknik, anatomi, kärlek till livet och funky yoga-stuff blandas i en härlig mix. ​Nina började undervisa i yoga i Kina för 10 år sedan och har sedan dess undervisat i både Indonesien och Sverige. ​Nina studerar kontinuerligt med Tiffany Chruikshank och Yoga medicine och vidareutbildar sig inom Forrest yoga-traditionen med sin mentor Jambo Truong. 

 

Registered E-RYT 200. Nina är utbildad inom Bodywork & Reiki och är den du träffar om du bokar PT-yoga/Bodywork, reiki eller akupressurmasage. Nina designar även även stilrena silversmycken. Du hittar henne kollektioner i studion.

Klasser:  Hatha, Vinyasa, Yin, Forrest yoga, guidad meditation, Yang to YIn och Freepower.

about_black_and_white2.jpg

GRETCHEN KARMA

Gretchen är skolad i klassisk Hatha-yoga vid Sivananda Yoga Ashram i Kalifornien, och har sedan dess fördjupat sin kunskap genom utbildning i Kundalini, Ashtanga Vinyasa och terapeutiska rörelser som Feldenkrais och Pilates.

 

Hon har också studerat Soundhealing, som nu är en del av hennes populära restorative-klasser.

Gretchen leder sina klasser på engelska.

Klasser: Restorative & BollyX

Gretchen_karma.jpg

LINA SUNDAL

Lina jobbar till vardags som sjukgymnast och har under de senaste 10 åren vi sidan av sitt arbete jobbat som  gruppträningsinstruktör i olika sammanhang.

 

Med inspiration från bland annat yoga, pilates, sjukgymnastik och dans brinner hon för allsidig funktionell rörelse som ökar välmåendet kroppsligt och själsligt. 

Klasser: Core

Lina-about.jpg

NINA HILLERSTRÖM

 

Med ett stort hjärta och humor leder Nina dig att möta dig själv på mattan. Teknik, anatomi, kärlek till livet och funky yoga-stuff blandas i en härlig mix. ​Nina började undervisa i yoga i Kina för 14 år sedan och har sedan dess undervisat världen över. ​Nina studerar kontinuerligt med Tiffany Chruikshank och Yoga medicine och vidareutbildar sig inom Forrest yoga-traditionen med sin mentor Jambo Truong. 

 

Nina är utbildad inom Bodywork & Reiki och är den du träffar om du bokar PT-yoga/Bodywork, reiki eller akupressurmasage. Nina designar även även stilrena silversmycken. Du hittar hennes kollektioner i studion.

Klasser:  Hatha, Vinyasa, Yin, Forrest yoga, guidad meditation, Yang to Yin och Freepower.

Nina_about.jpg

RENÉE RUBIN BAUER 

Renée är utbildad inom Hatha och Vinyasa under ledning av Veronica Jäderlund samt inom Yoga Nidra hos Jennie Wadsten.

 

Renées yoga kännetecknas av mjuka flöden och med anpassningar för alla. På ett pedagogiskt sätt inspirerar Renée dig att utforska olika andningsövningar och yogapositioner.

 

Vid sidan om yogan arbete Renée deltid som skolsköterska och som homeopat i egen regi.

Klasser: Hatha

IMG_7854 (kopia).jpg

SOFIE BROSTRÖM

Sofie bygger roliga pass med karaktäristisk latinsk musik, men blandar också gärna in någon radiohit och någon gammal ”goding.” Sofie brinner för hälsa och dansglädje och för att Zumban ska vara lekfull, utan krav på prestation och ge en glädjekick i vardagen.

 

Sofie är licensierad Zumba-instruktör sedan 2015 och har varit coachad under många år vilket finslipat hennes sätt att leda.

 

Klasser: Zumba

Sofie_edited.jpg
Yoga_testimonial3.jpg
"Tack vare yogan är jag starkare och smidigare än någonsin. Att klara avancerade rörelser blir man visserligen inte lyckligare av, men det gör något med humöret och påverkar hur man hanterar livets utmaningar. Framförallt har yogan lärt mig att följa drömmarna i mitt hjärta. Genom Dragonfly Studio hoppas jag kunna bidra till att fler utmanar sina tankemönster och tränar på att släppa det som inte är till gagn för dem. Yoga som ett redskap för att lära känna sig själv lite bättre och kunna leva mer i nuet. Jag hoppas också bidra till att döda myten om att yoga är för viga. Jag är själv ett levande bevis på att en stel kropp kan bli rörlig med yoga. Och med smidighet i kropp och sinne kommer så många hälsofördelar".

NINA HILLERSTRÖM 

bottom of page