top of page
Yoga meditation kvinna yogar

Kurs/workshop-serie
Smart Yogi

För dig som vill veta mer om yoga! Praktisera smart så får du ut mer av din yoga. Efter denna kurs med Nina har du kolla på varför vi gör som vi gör i yogarummet och du har en helt ny kunskap och känsla för de övningar som yogan erbjuder. Vad passar mig och vilken andningsövningar tar jag till hjälp när jag ex. inte kan sova eller vill lunga och tända till inför det där viktiga mötet? 

Kanske har du praktiserat ett tag eller är ny i yogaansvärld eller vill börja. Denna kurs bryter ner fyra viktiga områden som många trots lång praktik inte får ut det mesta av. Vi går igenom hur du praktiserar säkert . Vilka andningsövningar passar vid vilka tillfällen? Vi utgår för de som deltar vilket ger möjlighet till individuella tips. 

Bli en smart yogi! 

 

Varje kurstillfälle tillfälle omfattar ca. 40 min teori.
Kursen leds av Nina Hillerström.
 

Workshop 1: Varför yoga? Teknikern är lång ifrån flummiga utan har kraftfulla effekter på hjärnan och kroppen. Lär dig mer om den senaste forskning och bli kunnig inom det du är intresserad av. Andningen i fokus.

 

Workshop 2: Hantera & känna kroppen på yogamattan. Säkerhet och balans på mattan. De små detaljerna som gör stor skilland.

 

Workshop 3: Vi brytar ner de positioner som flest slarvar med eller inte kan hantera fullt ut. Låt luringarna bli dina bästa vänner. Få ut mer av din yoga.

 

Workshop 4. Meditatera. Waist of time eller en game changer? Vilka är effekterna och vad passar just mig? Vi testar olika former av meditation.

 

Tisdagar 19:00-21:00

Investering:

Alternativ 1: 2300kr (enbart kurs)

Alternativ 2:  2800kr  (kurs + valfria ordinarie klasser under pågående kurs).


Delta i enstaka tillfällen: 600kr. Kontakta studion för detta alternativ.

Begränsat antal platser.
Missar du ett kurstillfälle uppmuntrar vi våra kursdeltagare att välja en av våra ordinarie klasser istället. Allt för att du ska få en regelbunden praktik. Obs att detta erbjudande enbart gäller under kursens gång.

Studion har alla hjälpmedel inkl. mattor. Men har du egen yogamatta så får du självklart ta med den. Studion öppnar 15 min före klass. Efter klasserna serveras te.

Obs att din anmälan är bindande men du kan alltid överlåta din plats till en vän om du händelsevis inte kan delta i kursen. Meddela studion i så fall.

 

Sagt av en tidigare kursdeltagare

"Kursen var toppen för en nybörjare som mig! Nina är mycket lyhörd och finner olika sätt att förklara med liknelser, bilder och känslor när hon guidar. Teoridelen var mycket intressant med info om bakgrund, inverkan och tips inför praktiken. Jag hade inte velat missa den delen. Själva praktiken blir lagom avancerad då Nina guidar en att praktisera på sin nivå, fast samtidigt peppar en att utmana sig själv."

Catharina

bottom of page