top of page
Yoga_header.jpg

Yoggkurs
Yin & Meditation 

För dig som vill veta mer om yinyoga och lära dig yinyoga & meditation från grunden. Vi går igenom grundläggande yinpositioner, hur du praktiserar säkert och vad en regelbunden praktik kan innebära för kropp och sinne. Du får också prova på olika meditationstekniker och förhoppningsvis hittar du en form som passar just dig och som du kan fortsätta med efter kursslut. Varje kurstillfälle omfattar ca. 30 min teori.

Kursen leds av Nina Hillerström.
4  tillfällen.

Måndagar 19:00-20:45

Nästa kursstart: 30 januari -23
Pris: 1900kr


Begränsat antal platser.
Missar du ett kurstillfälle uppmuntrar vi våra kursdeltagare att välja en av våra ordinarie klasser istället. Allt för att du ska få en regelbunden praktik. Obs att detta erbjudande enbart gäller under kursens gång.


Studion har alla hjälpmedel inkl. mattor. Men har du egen yogamatta så får du självklart ta med den. Studion öppnar 15 min före klass. Efter klasserna serveras te.


Obs att din anmälan är bindande men du kan alltid överlåta din plats till en vän om du händelsevis inte kan delta i kursen. Meddela studion i så fall.

Sagt av tidigare kursdeltagare:

"Kursen var toppen för en nybörjare som mig! Nina är mycket lyhörd och finner olika sätt att förklara med liknelser, bilder och känslor när hon guidar. Teoridelen var mycket intressant med info om bakgrund, inverkan och tips inför praktiken. Jag hade inte velat missa den delen. Själva praktiken blir lagom avancerad då Nina guidar en att praktisera på sin nivå, fast samtidigt peppar en att utmana sig själv."

Catharina Sjöberg

Har du frågor, vänligen kontakta Nina. nina@dragonflystudio.se

bottom of page