Yoga_header3.jpg

Yogaretreat Happy 2022

Varmt välkommen att delta i en magisk yogahelg med Nina Hillerström

Under en helgen den 3-5 juni 2022  befinner vi oss på The Soul space på Väddö. Förutom att njuta naturen stärker vi kropp och själ med yoga, meditation och övningar som väcker livslusten och kontakten med sig själv. 

 Genom rörelse och stillhet skapar vi kontakt med det som betyder mest. En avkopplande helg där du får chans att väcka din energi och glädjen till den egna kroppen och livet i stort.

Ninas bjuder både Yang och Yin: stärkande och kraftfull yoga blandas med återhämtande praktiker som guidade meditationer och yin. Kraft och mjukhet i en härlig mix. Förutom rörelse blir det tid för vila och att bara vara.

Du bjuds på näringsrik vegetarisk mat och bor i enklare enkel- eller dubbelrum  Delade badrum. I området finns bastu och fina naturområden.

 

Investering: Del i dubbelrum: 5 800 kr. Enkelrum: 6 300 kr

Du bokar och delbetalar din plats med 3 000 kr. Bankgiro 240-6098.

Obs att anmälan är bindande men du kan alltid överlåta din plats till en vän om du händelsevis inte kan delta. Resterande retreatavgift betalas senast den 15 maj.

Incheckning fredagen den 3 juni mellan kl.14:00-15:00. Avslut ca kl.15:00 sön den 5 juni. Deltagarna ansvarar själva för att ta sig till The Soul space.

Tveka inte att kontakta Nina Hillerström om du har några frågor: 

nina@dragonflystudio.se, 070-317 22 21

 

Om Nina: 

Med ett stort hjärta och humor leder Nina dig att möta dig själv på mattan. Teknik, anatomi, kärlek till livet och funky yoga-stufff blandas i en härlig mix.

Nina har undervisat världen över i över 12 år och är uppskattad för sitt sätta att undervisa som både utmanar, helar och sprider glädje.

Nina studerar kontinuerligt med Tiffany Chruikshank och Yoga medicine och vidareutbildar sig inom

Forrest yoga-traditionen med sin mentor Jambo Truong.

Nina undervisar i Hatha, Vinyasa, Yin, Forrest yoga, Meditation, Freepower & barnyoga. Under helgen på Shambla anpassas klasserna efter deltagarna men du kan förvänta dig utmanande och stäkande Forrest yoga, återhämtande Yin och meditaioner.

Nina erbjuder även Bodywok, Reiki och akupressurmasage och designar stilrena silversmycken. Du hittar henne kollektioner i den studio hon driver i Avesta. 

Sagt av tidigare retreat-deltagare: 

På väg mot Ninas yoagretreat kände jag mig spänd och lite nervös. Detta var mitt första yogaretreat och många tankar for genom mitt huvud.

Väl framme möttes jag av en värme som var mycket behaglig. Jag mötte en brokig skara människor som snabbt svetsades samman till en grupp.

Ninas sätt att undervisa tilltalade mig verkligen. Hon är mycket kompetent som lärare och har en skön humor. Det märktes att hon har djup kunskap om yoga. Ninas energi får en att bli glad, må bra och att utvecklas som yogi"

Perra Vik

 


 

1sMtNnCM
mdXlUUSE
Sej6_0LA