Yogaretreat Happy 2021

Varmt välkommen att delta i en magisk yogahelg med Nina Hillerström

Under en helgen den 21-23 maj 2021 befinner vi oss på Nyhyttans kurort utanför Nora. Förutom att njuta naturen stärker vi kropp och själ med yoga, meditation och övningar som väcker livslusten och kontakten med sig själv. 

 Genom rörelse och stillhet skapar vi kontakt med det som betyder mest. En avkopplande helg där du får chans att väcka din energi och glädjen till den egna kroppen och livet i stort.

Ninas bjuder både Yang och Yin: stärkande och kraftfull yoga blandas med återhämtande praktiker som guidade meditationer och yin. Kraft och mjukhet i en härlig mix. Förutom rörelse blir det tid för vila och att bara vara.

Du bjuds på näringsrik ayurvedisk mat och bor i enklare enkel- eller dubbelrum  Alla rum har eget badrum. I området finns fina naturområden om du vill vandra/springa.

 

Investering: Del i dubbelrum: 4900 kr. Enkelrum: 5500 kr

Du bokar din plats genom betala till BG 240-6098 senast den 19 april. Maila samtidigt dina kontaktuppgifter till nina@dragonflystudio.se. Obs att anmälan är bindande men du kan alltid överlåta din plats till en vän om du händelsevis inte kan delta. Du har möjlighet att delbetala om du önskar; 2500 kr för att boka din plats. Resterande retreatavgift betalas senast den 19 april.

Incheckning fredagen den 21 maj mellan kl.14:30-15:00. Avslut ca kl.15:00 sön den 23 maj. Deltagarna ansvarar själva för att ta sig till Nyhyttans kurort utanför Nora.

(Bilresa från Avesta tar ca 1h 40min)

Tveka inte att kontakta Nina Hillerström om du har några frågor: 

nina@dragonflystudio.se, 070-317 22 21

 

Om Nina: 

Med ett stort hjärta och humor leder Nina dig att möta dig själv på mattan. Teknik, anatomi, kärlek till livet och funky yoga-stufff blandas i en härlig mix.

Nina har undervisat världen över i över 12 år och är uppskattad för sitt sätta att undervisa som både utmanar, helar och sprider glädje.

Nina studerar kontinuerligt med Tiffany Chruikshank och Yoga medicine och vidareutbildar sig inom

Forrest yoga-traditionen med sin mentor Jambo Truong.

Nina undervisar i Hatha, Vinyasa, Yin, Forrest yoga, Meditation, Freepower & barnyoga. Under helgen på Shambla anpassas klasserna efter deltagarna men du kan förvänta dig utmanande och stäkande Forrest yoga, återhämtande Yin och meditaioner.

Nina erbjuder även Bodywok, Reiki och akupressurmasage och designar stilrena silversmycken. Du hittar henne kollektioner i den studio hon driver i Avesta. 

Sagt av tidigare retreat-deltagare: 

På väg mot Ninas yoagretreat kände jag mig spänd och lite nervös. Detta var mitt första yogaretreat och många tankar for genom mitt huvud.

Väl framme möttes jag av en värme som var mycket behaglig. Jag mötte en brokig skara människor som snabbt svetsades samman till en grupp.

Ninas sätt att undervisa tilltalade mig verkligen. Hon är mycket kompetent som lärare och har en skön humor. Det märktes att hon har djup kunskap om yoga. Ninas energi får en att bli glad, må bra och att utvecklas som yogi"

Perra Vik

 


 

36810522
47577440_319547138889667_856416659640523
room8
lobby1
room7
matsal2
IMG_0551-preview

© 2020 Dragonfly Studio. Webdesign by Graphiclagoon